Patricia en Bertus in ‘Bureau Rijnmond’

woensdag 18 oktober 2017

Rotterdam - In ‘Bureau Rijnmond’ vragen politie en het Openbaar Ministerie aandacht voor zaken waarin de hulp van het publiek meer dan welkom is. Het streven is altijd om zaken snel op te lossen en als dat niet met ‘ouderwets speurwerk’ lukt, dan wordt er niet geaarzeld om snel ‘Bureau Rijnmond’ in te zetten.

Het lijkt een tegenstelling om dan te openen met een zaak uit 1991, maar dat is niet helemaal waar. In die tijd waren de middelen die de politie ter beschikking had niet zoals vandaag de dag, denk maar eens aan de DNA-technieken. Maar reken er maar op dat ook toen alles op alles is gezet om deze moord op te lossen. Tot op de dag van vandaag is dat niet gelukt, maar de politie en OM geven niet op. Zij hopen met de informatie die in ‘Bureau Rijnmond’ wordt gedeeld nieuw licht op de zaak te werpen.

Op 5 oktober jl. werd een 28-jarige vrouw uit Dirksland beroofd in een parkje aan de Pinksterweide in Rotterdam. Zij werd door de dader met een mes gestoken. Het mag duidelijk zijn dat de politie naarstig op zoek is naar de aanvaller en hoopt dat de kjjker van ‘Bureau Rijnmond’ daarbij kan helpen. Net zoals bij de overval op een kapperszaak aan de Eric Kopstraat in Rotterdam. Ook daar raakte iemand gewond en zijn de daders (nu nog) onbekend. 

Deze week zal ‘Bureau Rijnmond’ opnieuw aandacht besteden aan het dodelijke steekincident waarbij de 21 jarige Graciëla op vrijdagavond 21 september om het leven kwam. Er zijn nieuwe vragen aan het publiek.Een inbraak en een babbeltruc maken de uitzending van deze week compleet. Er is dus geen reden om niet te kijken naar ‘Bureau Rijnmond’. Donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur). Help misdrijven op te lossen!Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond

 

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kinderdijk | 112 alarmeringen Kinderdijk | Goedkoop Tanken in Kinderdijk | Supermarkten in Kinderdijk | Weerbericht Kinderdijk